Vapun jälkeisiä fiiliksiä ja tietoa tulevasta haasteesta

Moi!
Olipa ihanaa huomata, että täällä on käynyt katselijoita, ja kommentteja ja kysymyksiäkin oli tullut! Olen vastaillut kysymyksiin, joten käykääpä vilkaisemassa noita eri sivuja. 🙂 Mä postaan tähän mun blogiin aina, kun lisäilen juttuja noille eri sivuille, niin tiedätte, että niihin on tullut jotain uutta matskua.
Laitan tänne keskiviikkona alkuillasta 10 päivä ”Kiri Kesään” – haasteen, jossa on kymmennelle päivälle pikkuhaasteet. Saat ensimmäisen haasteen siis ke-iltana, ja haaste alkaa torstaina! Laitan haasteet yksitellen aina edellisenä iltana, niin voit varautua henkisesti seuraavalle päivälle.. 😉 Haasteet liittyvät kuntoiluun, ravintoon ja hyvinvointiin (eli myös rentoutumista on tiedossa). Haasteen voi ottaa vastaan pilke silmäkulmassa! 😉
 
Tänään oli kyllä aika sumuinen päivä vapun juhlimisen jälkeen. Ja kyllä – olen ihan tavallinen kuntoilija, ja syön vappuna munkkia ja maistelen kuohuviiniä! 
Minä maistelemassa vapun kunniaks kuohujuomaa.
Onneks mulla oli iltapäivällä ohjattavana Step Body –tunti, niin sain sillä heräteltyä itseni tähän viikkoon. Mun tunneilla musiikki on isossa roolissa, ja tykkään valita omia lempibiisejä ja suunnitella niihin askelia ja lihaskuntoharjoituksia.
Tän päivän Step Body –tunnilla mun ehdoton suosikkibiisi on Snoop Doggyn Sweat. http://www.youtube.com/watch?v=cTVtvPEKLAU.
Meidän kuntokeskuksessa ohjaajat saa onneksi suurimmaksi osaksi suunnitella ryhmäliikuntatunnit itse, mikä on mulle tärkeää. Mä oon siis töissä Jyväskylässä kuntokeskuksessa nimeltä Kuntomaailma. Käy tsekkaa http://www.kuntomaailma.fi/, jos haluat!
Illalla olin vielä Bailatino-tunnilla, jossa tanssittiin pääasiassa cha cha:ta. Ihanan rentoa menoa! Mä käyn tanssimassa SalsaStudiossa  http://www.salsastudio.fi/, ja tykkään kovasti tunneista. Ihanaa päästä vastapainona omalle työlle nautiskelemaan muiden ohjaamista tunneista!
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

3 vastausta artikkeliin “Vapun jälkeisiä fiiliksiä ja tietoa tulevasta haasteesta”

  1. Mahtava biisi tuo Sweat! Tykkään! Olisinpa halunnut olla siellä tunnilla.

  2. Mukavaa… Oottelen sitä haastetta! Toivottavasti sais sillä alkuun kuntoilun ja laihduttamisen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta