Miten haastat itsesi? Kerro jä lähetä kuva: Paras kuva palkitaan!!! :)

Moi!
Postaan perjantain haasteen uudelleen, koska se oli välillä kadoksissa. 

Voit toteuttaa tämän haasteen halutessasi tänään tai huomenna (jollet ole toteuttanut sitä jo)! 

Sulla on kaksi vaihtoehtoa:

a)      Haasta itsesi kokeilemaan jotain uutta!
Välillä on hyvä vierailla oman mukavuusalueen ulkopuolella ja kokeilla jotain ihan uutta. Saatat yllättyä positiivisesti!
b)      Tee jotain, mitä et ole tehnyt pitkään aikaan.
Välillä jotkin hyvät ja ihanat asiat saattavat jäädä syystä tai toisesta unholaan. Mieti, mitä et ole pitkään aikaan tehnyt ja tartu tuumasta toimeen.
Oma haasteesi voi liittyä kuntoiluun, tai jollakin muulla tavalla omaan hyvinvointiin. Voit lähteä kokeilemaan jotain uutta lajia, kaivaa rullaluistimet talvivarastosta ja lähteä lenkille, kokeilla melontaa, tai ihan mitä vaan mieleen juolahtaa! Eikä haasteen välttämättä tarvitse liittyä liikuntaan. Jos et ole pitkään aikaan pyytänyt leiponut jotain, voit upottaa kätesi taikinaan (se on terapeuttista!) ja kutsua kaverit kylään. Haluaisin, että mietit joko jotain itsellesi mielekästä, mitä et ole hetkeen tehnyt, tai haastat itsesi mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Haluaisin tietenkin kuulla, mitä kaikkea olette tehneet, joten kommentoikaa kommenttikenttään, ja lähettäkää kuvia mulle e-mailiin: kirsi.hartikainen@kuntomaailma.fi
Kerro, jos et halua, että julkaisen kuvasi blogissani. Niin, ja paras kuva palkitaan!!! 🙂

PranaYoga, Jyväskylä
 Mä olin aatellu perjantaina lähteä kiipeilemään ja näin hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta koska olin silloin vielä flunssatoipilaana, päädyin hieman lempeämpään lajikokeiluun nimeltä Hot Fitness. 
Viime lauantainahan kokeilin ensimmäistä kertaa Hot Yin Joogaa, ja nyt teki takaisin mieli lämpöön avaamaan tukkoista oloa. Toimi! Hot Fitness –tunti oli sekoitus pilatesta, tasapainoharjoittelua, ja joogaa. 

Tunnin harjoitteet tehtiin musiikin tahtiin ja ne sidottiin hengitykseen. Oli tasapainoilua, keskivartalon lihasten harjoituksia, sekä liikkuvuusharjoitteita. Mukava kokonaisuus, ja aika kului sukkelaan. Ja poljin taas kevein jaloin kotiin, vaikka ennen tuntia jalat tuntuivat satakiloisilta. Eikä pieni kesäsadekaan haitannut! Mä oon aika hämmästynyt siitä, miten paljon harjoittelu lämmössä voi vaikuttaa hyvään oloon kehossa!

En ottanut Hot Fitness -tunnilta kuvaa, mutta siellä tehtiin mm. ylläoleva “puuasento”-harjoitus. Kuva: Minna Annola

Mutta nyt siis mielikuvitus liikkeelle, ja muistakaa kirjoitella, mitä ootte tehneet – näin annatte myös toisillenne hyviä vinkkejä!
Minä toteuta tämän haasteen tänään uudelleen, ja haastan itseni tänään kokkaamaan jotain nokkosista, sekä kokeilemaan anopin korvasienimuhennosta….! Nokkosten keruureissusta voit lukea eilisestä blogikirjoituksestani. Se oli nimittäin helpommin sanottu kuin tehty.. 😉
Innolla kuvia ja kommentteja teidän haasteista odottaen… Muista, että PARAS KUVA PALKITAAN!!!!! 🙂
Terkuin, Kirsi
PS. Se kiipeily on edelleen mun toteutuslistalla!
Kommentit (8)
  1. Kati Rantanen
    12.5.2011, 21:09

    Moi Kirsi!

    Jos innostut kiipeilystä enemmänkin ja kaipaat kiipeilyparia, niin täällä olisi yksi aloitteleva kiipeilijä vailla paria 🙂

    Korkeanpaikankammoinen olen minäkin, mutta olen oppinut olemaan katsomatta alas yläilmoista 😉

  2. No mä aattelin kokeilla varmaan sit jotain uutta jumppaa, mut se varmaan menee vloppuun 🙂 Mut nyt en oo zumbaillut vähään aikaan, niin voisin huomisaamun varata sille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *