Leijonien juhlintaa ja kasvismunakasta

ONNEA LEIJONAT!!!!! Ihan mahtavaa!!! Tossa just taustalla näkyy telkusta Kauppatorin meininki. Mitkä juhlat! Mä en oo mikään suuri penkkiurheilun fani, mut lätkän MM-kisojen Suomen pelit tulee kyl katsottua. Mä innostuin lajista oikeestaan 16 vuotta sitten, kun Suomi viimeks voitti MM-kultaa! Käsittämätöntä, että siitä on oikeesti niin kauan aikaa. Mä istuin silloin bussissa Etelä-Suomesta kohti Vaasaa, ja bussin radio raikas täysillä, ja koko bussilastillinen jännitti, eli peliä mukana ja loppuen lopuksi riemuitsi! Siihen fiilikseen jäin koukkuun! Sitäkään en voi uskoa, että Granlund on ollu vasta 3-vuotias silloin, kun viimeksi juhlittiin Suomea. Itse olin silloin kuitenkin jo 17…! Niin se aika vaan juoksee..
Onnea myös tädilleni, joka täyttää tänään 50! Aika mageet bileet sun kunniaksi.. 😉
Mun tähän päivään mahtui Step Body –tunnin ohjaaminen, asiakastapaaminen (vedin asiakkaan toiveesta sille ihan sika-rääkin), sekä oma Bailatino-treeni. Mulla oli just sopivasti tänään vähän lyhyempi työpäivä, kun olin viikonloppuna koulutuksessa. Ihan hyvä homma, kun eilen piti vähän juhlistaa Leijonien voittoa..
Mä en oo vielä saanu teidän kommentteja / kuvia siitä omasta haasteesta. Annan perjantaihin asti aikaa, joten tuumasta toimeen! Paras kuva siis palkitaan, ja tiedossa on jotain herkullista, jonka lupaan lähettää minne päin maailmaa vaan! 🙂
Ja laita kuvat: [email protected]
Mä en varmaan ihan joka päivä jatkossa bloggaile (jos maltan olla bloggaamatta… hehe..), mutta vähintään 1-2 kertaa viikossa kuitenkin. Jos haluat kätevästi saada tiedon mun uusista kirjoituksista, niin tykkää musta mun Facebook-sivulla.
Postaan aina sinne, kun kirjoittelen tänne blogiin jotain. Ja jos käyt painamassa tykkää-painiketta, niin saat halutessasi aina mun postaukset sun Facebook-seinälle. Kätevää!
1.6. polkaisen käyntiin uuden kesähaasteen!
Sitä ennen on tiedossa mm. vinkkejä juoksijan lihaskuntoharjoitteista, juttua Pilateksesta, sisäpyöräilystä, hiilihydraateista, protskupitoisia välipalavinkkejä, uusia reseptejä, jne. Pysy siis kuulolla! Ja pistä toiveitmun Facebook-sivulle, tänne kommentti-kenttään, tai mun s-postiin!
Mä valmistin tänään iltapalaksi herkullisen munakkaan. Kokeile säkin! Tää voi olla tuhti aamiainen, välipala, iltapala, tai kevyt lounas tai illallinen.
Munakastarvikkeita
Kasvismunakas kahdelle:
         3 kananmunaa
         0,5 dl juustoraastetta
          0,5 dl maitoa
         1 tomaatti
         8 herkkusientä
         1/3 kesäkurpitsa
         suolaa
         mustapippuria
         1 rkl öljyä
Kasvisten kuullotus
Pilko tomaatti, sienet ja kesäkurpitsa, ja kuullota niitä öljyssä pannulla. Kasvisten kuullottuessa riko munat kulhoon, ja sekoita joukkoon maito, juustoraaste ja mausteet (suola, pippuri). Kaada seos kasvisten päälle ja vedä massaa kevyesti reunoilta keskelle antaen munakkaan hyytyä. 
Valmistusvaiheessa
Ravintoarvot
1 annos munakasta sisältää noin:
         260 kcal
         5,5 g hiilihydraattia
         18,6 g rasvaa
         15,5 g proteiinia
Valmis ateria ruisleipien kera.
Itse nautiskelin munakkaasta parin ruispalan, sekä eilisestä jääneen korvasienimuhennoksen kera – nam!
Ja taustalla soi: IHANAA LEIJONAT IHANAA!!!! 
Kirsi
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

4 vastausta artikkeliin “Leijonien juhlintaa ja kasvismunakasta”

  1. Kasviksia voi laittaa oman maun mukaan! Mä en ehtiny tänään kauppaan, kun oli kiire kotiin katsomaan Leijonien juhlaa. Niinpä laitoin munakkaaseen niitä juttuja, mitä jääkaapissa oli. Ja hyvää tuli. 🙂

  2. Joo niinpä kuulostakiin herkulliselle. Taidanpa minäkin kokeilla… tuleekohan yhtä hyvää kauramaitoon? 🙂

  3. Kokeile ja kerro sit! 🙂 Oliko sulla joku tietty juusto, mitä pystyit käyttämään? Tohonhan vois se vuohenjuusto sopia kans hyvin, lurps!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta