Lukijoiden haasteita ja kuvia – mahtavaa! :)

Jee!
Olen saanut paljon ihania kuvia, ja my√∂s kertomuksia omista haasteista! ūüôā
Osa kavereiden ja sukulaisten kuvista ja omista haasteista on tullut k√§nnykk√§√§ni, ja valitettavasti en onnistunut siirt√§m√§√§n¬† kuvia koneelleni ( I know ‚Äď olen vanhanaikainen, enk√§ tekniikan ihmelapsi, mutta se suotakoon 70-luvulla syntyneelle..).Lol! ūüôā
Alla muutamia lukijoiden kuvia ja omia haasteita:
Monta tuntia kokeiltuna jo! ūüôā
‚ÄĚP√§√§tin ottaa tavoitteekseni k√§yd√§ kokeilemassa kaikki Kuntomaailman ryhm√§liikuntatunnit. On niin helppoa j√§m√§ht√§√§ samoille tunneille; pumppia, combattia, pumppia, combattia. P√§√§tinkin, ett√§ kaikkea pit√§√§ kokeilla, sill√§ muuten saattaa missata jotain kivaa. Army oli jees, enk√§ yll√§tt√§en kuollut sinne vaikka pelk√§sinkin. Flexibar taas oli aika
vaikeaa, ihan jännää, mutta ei siinä hirveästi lämmin tullut. Molempia ajattelin kokeilla toistekin, etenkin Armyn taidan ottaa säännölliseen ohjelmaan. Tanssitunnit tulevat vähintään olemaan kynnyskysymys, sillä
mulla ei ole koreografioissa pysymisen taitoa, minkä huomasin jo
kiinteytystunnilla. Mutta haastan itseni käymään kerran jopa
Dance-tunnilla. Kiirettä en pidä, sillä ajattelin että tämä haaste saa
kestää vuoden loppuun. Käy silloin tällöin kokeilemassa uuden lajin,
niin ei voi olla liian vaikeaa.‚ÄĚ
Pyöräillen jumppaan.
Toinen haaste on pyöräillä Ahjokeskuksen tunneille sunnuntaisin. Olen kulkenut sinne tähän saakka autolla, mutta sunnuntaina päätin että nyt
olisi aika vaihtaa pyörään. Ei matkaa ole kuin 4 km, mutta on niin kiva ajaa autolla kun sitten voi treenin jälkeen saunoa rauhassa eikä hikeenny enää kotiin mennessä. Sunnuntain pyöräilyn otinkin sitten ihan
liikunnan kannalta, sillä kun ei tarvinnut välittää hikeentymisestä, ajoin niin kovaa kuin pystyin. Hyvä lisätreeni oli se. Ja sitten kotona ansaittu suihku. Tavoitteena olisi jatkaa samalla linjalla koko kesä,
saa n√§hd√§ kuinka usein sorrun autoilemaan…‚ÄĚ
Ihana lenkkeilijä!
‚ÄĚKiitos kivasta blogista, jota seuraan joka p√§iv√§! Yrit√§n toteuttaa my√∂s haasteita, mutta 2 alle 2-vuotiaan lapsen kanssa oman ajan l√∂yt√§minen ei ole helppoa. T√§n√§√§n kuitenkin hemmottelin itse√§ni sun innoittamana ensimm√§iseen kertaan vuoteen k√§ym√§ll√§ lenkill√§ illalla. Aurinko paistoi viel√§, mulla oli iPod mukana, jossa pauhasi ihana juoksumusa ja m√§ mahduin (juuri ja juuri) ekaa kertaa piiiiiiiitk√§√§n aikaan mun vanhaan juoksutakkiin. Lenkkeilin n. 3-4 km ja haistelin ihanaa kes√§iltaa. Arvaa tuliko hyv√§ olo:) Venyttelin sitten viel√§ terassilla ja nyt tulin sis√§√§n sy√∂m√§√§n j√§√§tel√∂autosta ostetun punssi-j√§√§tel√∂n….se siit√§ selk√§rangasta, mutta odotan jo nyt innolla seuraavaa lenkki√§!‚ÄĚ
Vauvauinti- ja jumppakaveri.

‚ÄĚVauvauinti on ollut meid√§n uusi kev√§√§n haaste. Kerran viikossa saa √§iti ja vauva molemmat liikuntaa ja hyv√§n mielen.‚ÄĚ
Täältä löytyy erään lukijan lenkkipolku Italiasta: http://ciacionia.blogspot.com/2010/03/aurinkoa-vihdoin-d.html

Ja alla hauska ”maisema” suomalaisen lenkkipolun varrelta.

Patsaatkin innostuivat 10 p√§iv√§n haasteesta, kertoo er√§s lukija. ūüėČ

Seuraava lukija on puolestaan kuvannut omia jalkojaan… ūüôā¬†


Lukijan oma haaste on kuvan perusteella mit√§ ilmeisemmin koti-Zumba! ūüôā

Lupasin palkita parhaan kuvan‚Ķ! Apua, miten vaikeaa‚Ķ! Te kaikki ansaitsisitte palkinnon‚Ķ! P√§√§dyn palkitsemaan Ciacyn (jonka kuvia l√∂yd√§t eilisest√§ blogikirjoituksesta) sek√§ Jennin, joka py√∂r√§ilee t√§m√§n blogikirjoituksen kuvassa! Ciacy ja Jenni ovat matkan varrella kommentoineet blogissani aktiivisesti, ja sain heilt√§ molemmilta useampia kuvia omia haasteita koskien! Kiitos Jenni, Ciacy, sek√§ kaikki muut aktiiviset lukijat, kommentoijat ja kuvien l√§hett√§j√§t! Saan teilt√§ iloaa ja energiaa p√§iviini! ūüôā¬†
Ciacy: laita mulle sun osoite, niin pistä sulle makean pikkupaketin!
Ja Jenni: Mä laitan sulle ens viikolla viestin, milloin saat noutaa makean pikkupalkintosi Kuntomaailman tiskiltä!
Mä oon viikonlopun pois kuvioista, mutta kirjoittelen taas maanantaina. Ja muistathan, että 1.6. julkaisen kesähaasteen!
Sitä ennen on kuitenkin tulossa vielä juttua kaikesta mielenkiintoisesta.
Sain muuten hyvän vinkin lukijalta siitä, että kirjoitukset voisivat koskea yhtä aihetta kerrallaan, niin niihin on helpompi palata vielä jälkikäteen. Niinpä jatkossa kirjoitankin napakampia tekstejä yhdestä aiheesta kerrallaan. Aiheita ovat tuttuun tapaan mm. kevytherkut resepteineen, erilaiset kuntoiluohjelmat, lajikokeilut, tuotekokeilut, jne. Kiitos tästä vinkistä, ja otan myös jatkossa vinkkejä, palautetta ja ideoita tosi mielelläni vastaan!
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Terkuin, Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

4 vastausta artikkeliin “Lukijoiden haasteita ja kuvia – mahtavaa! :)”

  1. JEEEEEEEEEEEE! Siiis ei voi muuta sanoa ku WOW!! Ihanaa, meitsi voitti…en oo ikin√† voittanut mit√†√†n miss√†√†n. Kiitos Kirsi ja tuo oli muuten tosi hyv√† vinkki, ett√† yksi aihe per postaus…Postaukset lyhenee, mutta ei se mit√†√†n, kun niit√† tulee sitten useammin ūüėÄ
    Laitam sulle osoitteen tulemaan, jeee jeeee! Ihanaa viikonloppua..mulle t√†m√† oli ainakin mainio aloitus ūüėÄ

  2. Kiitos palkinnosta! ^___^ En m√§ nyt mielest√§ni niin paljon sent√§√§n ole kommentoinut. ūüėÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta