Välipäivien pirteä broiler-pasta

Moi!

Sain joululahjaksi Hellapoliisin Kanaruoat-kirjan, ja otin sen heti käyttöön!


Testasin  ensimmäisenä sitruunaisen broileripastan, ja hyvää tuli. Pirteä ja raikas annos, joka on helppo ja suhteellisen kevyt herkku. Sopii siis hyvin arkeen ja nyt joulun välipäiville. Kokeile säkin! Löydät reseptin täältä: http://www.hellapoliisi.fi/pastaruoat/sitruunainen-broileri-pasta.php

Mun tekemänä pasta näytti tältä:


Sain joululahjaksi myös Hellapoliisi-lautapelin. Joulupäivänä korkatussa pelissä miehet veivät ensimmäisellä pelikerralla voiton! Mutta ehkä huijasivat…? Yrittivät ainakin… 🙂


Hyvää vuodenvaihdetta!

Jatketaan tammikuussa uusin ja vanhoin kujein… 😉

Terkuin, Kirsi
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

Yksi vastaus artikkeliin “Välipäivien pirteä broiler-pasta”

  1. Mä toivoin tota peliä lahjaksi jouluna 2011, mutta en saanut. Tosin mies oli tilannut sen myöhemmin yllätykseksi minulle :).

    Mä kävin eilen kirjastossa ja siellä oli toi Hellapoliisin kanaruoat, oli ihan pakko lainata. Kirjastosta muutenkin löytyy monesti kivoja kirjoja, kun ei itse viitsi kaikkia ostaa. Osa ruokakirjoista on todella hintavia. Onneksi olen sentään löytänyt kirppareilta ruokakirjoja välillä todella halvallakin, n. 0,5-4e.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta