Mikä on parasta treenimusaa?

Moi!

Miten teillä menee kasvisten syönnin kanssa? Mulla ihan ok, vaikka oonki ollu tän viikon kotona flunssassa. Hyvä, että oli tää haaste, koska muuten olisin varmaan ollu liian laiska syömään vihanneksia sairastaessa.. 🙂

Tekis kovasti jo mieli päästä liikkumaan. Pidin pääsiäisenä treenitauon ja sen jälkeen tulinkin saman tien kipeäksi, niin nyt on viikko maattu sohvalla. Niinpä fiilistelenkin treenimusalla ja aattelin samalla postata teille mun tän hetken treenimusasuosikit.

Mulle siis kolahtaa trenatessa parhaiten uusimmat Dance-hitit, vaikka muulloin kuuntelenkin hieman erilaista musiikkia.

Pistetäänpäs gallup pystyyn: millaisesta treenimusasta sä tykkäät?

Mukavaa loppuviikkoa! 🙂

Terkuin, Kirsi

PS. Jyväskylässä on viikonloppuna tarjolla mahtavat afrofestarit! Katso lisätiedot Facebookista tai Mama Africa Jyväskylän sivuilta

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

8 vastausta artikkeliin “Mikä on parasta treenimusaa?”

  1. Ah, ihanaa! Mulla on tällä hetkellä niin tiukka di.fm-kausi, etten kauheasti osaa nimetä ja linkittää artisteja.. Parasta juuri nyt lienee ylipäänsä kaikki progressiivinen sekä liquid dnb elektrooniset jutut. Mulla on menee treenimusatykkäykset kausissa.. Pari vuotta sitten kuuntelin ainoastaan proge rock/metallia 😀 Nyt on siis tilanne ihan päälaellaan…

  2. Mä en taida osata dancehittejä kuunnella treenatessa, ja musiikkisuuntaus vaihteleekin tietty sen mukaan minkälaista treeniä tekee. Sykepohjaiseen treeniin lähtee aina joku reipas lattari (vaikka Gloria Estefan) tai discoaiheiset rallit (viimeaikojen ehdoton suosikki on ollut Alan Parson Projectin Games People Play -biisi, mainiota reippaan kävelyn seuraksi näille pygmijaloille). Lihaskunnossa suosin vähän tunnelmasta riippuen joko hupailuosastoa (vaikka Finnhitsejä tai vanhoja euroviisuja) tai peruspop/rock-osastoa ilman europoppisjumpsutusta. Ja sitten joskus on ihan hyvä olla ihan hiljaa ja kuuntelematta mitään. Se rytmittää treeniä ihan eri tavalla 🙂 Tän lauantain kiinteytykseen on muunmuassa (tyylilleni uskollisena) tulossa vähän Michael Jacksonia, Fame-elokuvan musikkia, vanhaa EMF:ää, Beatlesia. Sekalaisesti eri vuosikymmeniä ja tyylilajeja, kuitenkin niin, että meno pysyy reippaana (toivottavasti!).

  3. Ihanaa saada erilaisia musavinkkejä (varsinkin omia tunteja ajatellen)! Tuo di.fm onkin itselle ihan uus tuttavuus! Kiitos Niobe! Ja kiitos Anne – muistin sun kommentista pitkästä aikaa EMF:n! 🙂

  4. Mä tykkään kovasti urheilla popin/rockin/dancen tahtiin, vähän lajista riippuen. Oon aikamoinen ysärifani eli lenkkeillessä tai salitreeniä tehdessä tulee kuunneltua vanhoja suosikkeja 😀 Juostessa tykkään myös kuunnella rokkia, kuten Nickelbackin biiseissä on erinomainen rytmi rivakkaan kävelyyn tai hölkkään.

  5. Hei kiitos että jollain on jotain oikeasti inspaavaa treenimusaa! Googlehaulla löytää aina vaan jotain kasariheviä ja iän ikuisen kuluneita biisejä. Otin näistä heti parit omalle treenipodilleni! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta