Kirsin Kuntopiirin syksy ja kysymyksiin vastailua

Heippa!
Kirsin Kuntopiiri jatkaa syksyllä tuttuun tapaan, mutta luvassa on myös vähän jotain uutta. 🙂
Kirjoittelen tänne suunnilleen kerran viikossa, jolloin jokaisena kuukautena tulee olemaan 4-5 eri teemaa. Teemat tulevat olemaan joka kuukausi seuraavat:
1)      Kuukauden treenivinkki
Postailen liikuntaohjeita tuttuun tapaan. Toiveet ovat tervetulleita!
2)      Kuukauden ravintovinkki
Tiedossa herkullisia reseptejä, ravintotutkimuksia, jne.
3)      Kirsin kuukauden kuulumiset
Kertoilen omia kuulumisiani, sekä kerron omista treeneistäni.
4)      Kuukauden kysymykset
Uutuutena vastaan lukijoilta tulleisiin kysymyksiin. Nyt siis tiukkoja kysymyksiä kehiin! 🙂
5)      Kuukauden yllätys
Tämä voi pitää sisällään mitä vaan mielenkiintoista, kuten treenimusavinkkejä, laji- tai tuoteuutuuksien testausta, kirjasuosituksia, uusia tutkimuksia, jne.
Tänään hieman epävirallisempi postaus, eli vastailen kysymyksiin, joihin Mokkis haastoi minut vastaamaan.
 1. Elämäsi suurin toive tällä hetkellä? Hmm.. Mun elämässä on aika lailla kaikki tällä hetkellä hyvin, eikä mulla oo mitään suuria toiveita. Olishan se kiva voittaa lotossa, niin vois rakennuttaa omakotitalon, lähteä vuodeksi reissuun ja päästä afrotanssikurssille Afrikkaan.. 🙂 Pohdin myös tätä kysymystä siltä kannalta, mikä on tällä hetkellä mun suurin ongelma, mistä haluaisin päästä eroon. Se on ajoittain vaivaava unettomuus. Oon pienestä pitäen reagoinu kaikkeen yöunilla, ja olis mahtavaa, jos sais aina nukuttua yöt kunnolla, koska hyvä yöuni vaikuttaa niin paljon jaksamiseen, fiilikseen, ja sillä on myös useita terveydellisiä vaikutuksia. Eli tässä pieni toive nukkumatille.. 😉 
  Missä on hyvien yöunien salaisuus?
 1. Suurin saavutuksesi? Multa ei löydy hyllystä pokaaleja tai diplomeja seinältä (jollei viestinnän maisterin tutkintoa ja fyssarin amk-tutkintoa oteta huomioon, jotka ei kyllä todellakaan ole seinällä.. heh..), koska en oo koskaan kilpaurheillu tai muutakaan vastaavaa. Mutta pienet päivittäiset saavutukset ovatkin mielestä parhaita. Onnistumiset asiakkaiden kanssa ovat ihania arkipäivän saavutuksia, sillä silloin koen, että työlläni on merkitystä, ja pääsen oikeasti vaikuttamaan muiden hyvinvointiin.
 1. Milloin viimeksi olet halunnut itkeä onnesta? Kaksi viikko sitten lauantaina, kun olin sisareni häissä. Love! <3
  Love is in the air…        
 1. Elämäsi motto? Asioilla on tapana järjestyä.
 1. Paheesi? Ei mul oo.. 😉 No ei vaan… ehkä punaviini…? 😉
 1. Paras asia itsessäsi (taito/luonteenpiirre/ruumiinosa)? Taito: Jumpassa kävijöiltä saan kiitosta hyvistä tunneista ja innostavuudestani. Luonteenpiirre: Olen mielestäni avoin ja empaattinen. Ruumiinosa: Silmät on sielun peili. Tykkään mun silmistä! 🙂 Mulle on luotu luonnostaan muhkea takapuoli, ja nuorempana vihasin sitä, mutta nyt tykkään…!:D
 2.  Lempiliikuntalajisi? Tanssi. Mutta rakastan myös kunnon rääkkiä, hikisiä jumppia ja lenkkipolulla kirmaamista.
 1. Lempiruoka ja -juoma? Tykkään hyvästä ruuasta. Kun lähden ulos syömään, valitsen useimmiten intialaisen tai thaimaalaisen, sillä tykkään mausteisesta ruuasta. Pienenä poronkäristys oli mun lempiruokaa, ja äidin tekemänä se on edelleen herkkua. Välillä olin syömättä sitä 8 vuoden ajan, jolloin olin kasvissyöjä. Punaisesta lihasta syön edelleen vain silloin tällöin riistaa. Juon ruuan kanssa aina vettä, paitsi viikonloppuisin jo paheena mainitsemani punkkua(tai ruuasta riippuen valkkaria).
 1. Oletko kokenut iän tuomia paineita? Jos olet, millaisia? No, en varsinaisesti, koska eihän mulla juurikaan ole vielä ikää.. hahahaa! =D Välillä kammoksun itsestä otettuja valokuvia, koska en enää olekaan parikymppisen näköinen, vaan silmien ympärille on muodostunut jo ryppyjä, o-ou! Välillä tulee myös turhaan verrattua itseä muihin samanikäisiin. Joillakin on jo hienot omakotitalot, huikeat urat ja liuta lapsia. Mutta tärkeintä on kuitenkin se, että on onnellinen. 🙂
Joo, en oo enää 24, vaan 34…
 1. Lempivaatekappaleesi? Rakastan mun Mauritiukselta viidellä eurolla ostettuja housuja. Ne on tanssitunneilla ihan ykköset.
  Mun lempparihousut.

 1. Suurin pelkosi?  Mun mielestä on turha pelätä mitään etukäteen. Jos jotain tapahtuu, niin sitten tapahtuu. Mutta toki olisi ihanaa pysyä terveenä.  

  Ens viikoks mulla onkin monta aihetta mielessä… katotaan, minkä innostun niistä toteuttamaan! Pysy kuulolla! 🙂

  Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

7 vastausta artikkeliin “Kirsin Kuntopiirin syksy ja kysymyksiin vastailua”

 1. Kyllà huomaa ettà olet opettajien tyttò..kaikki niin jàrjestyksessà syksyà ajatellen..ja tàmà siis ihan positiviisessa mielessà tietenkin. Ihania uusia juttuja olet keksinyt ja selkeàà kun pidàt tuolleen viikot, vaikka onhan tàmà ollut selkeà ja monipuolinen jo nytkin, mutta helpottaa varmasti suakin tietàà mistà aiheesta milloinkin kirjoittaa 😀 Ihanaa syksyà!

 2. Heippa Kirsi!

  Olipa kiva postaus! Oli kiva kuulla sun ajatuksia ja ”miten menee”, kun ei muuten olla ehditty catch up.

  Seurailen tätä aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Hienoa jälkeä tosiaankin! Oot ahkera!

  Terveisiä pohjoisesta, jossa ruska on jo alkanut!

  Anna-Maija from Rollo Rock City

 3. Moi Ama!

  Aattelinkin sua täs yks päivä. 🙂 Sä oot vissiin käyny vähän etelämmässäkin kääntymässä jossain vaiheessa (kuvissa olleista eläimistä päätellen)? 🙂

  Tsemiä syksyyn ja oispa kiva nähä tässä joskus! 🙂

 4. Voi että, mä niin tykkään sun asiantuntevasta tyylistä! Kivasti oot ajatellut noita teemoja kirjoituksia varten. Ja voi että tuo unettomuus, millä sitä sais nukuttua? Onkohan tää joku ammattitauti..niinku jo aikaisemmin tuli pohdittua..?!

 5. Kiitti Sannis! Sulla taas on ihanan elmämänmakuinen blogi ja jaksat kirjoitella usein! 🙂 Ja tosiaan.. voi että sitä unettomuutta.. Tsemppiä meille molemmille! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta