Joulukalenterin toinen luukku

Hei!
Otitko joulukalenterini ensimmäisen haasteen vastaan eilen ja pysähdyit? Miltä tuntui? Aina se ei ole helppoa. Kuulun itse niihin, joilla on vaikeuksia rentoutua. Valitettavasti. Kun vierustoverini torkahtelivat eilen suolahuonehoidossa, mun päässä vaan pyörivät asiat sikin sokin. Muuten hoito oli ihana, ja kerron siitä piakkoin lisää.. mutta nyt.. oletko valmis avaamaan joulukalenterini toisen luukun?
Tässä se tulee..
Haaste: Irrottele!
Tee tänään jotain hauskaa ja ehkä jopa jotain hieman hassua! Sen ei tarvitse olla mitään suurta ja hienoa, vaan pistä vaikka musa soimaan ja joraa 10 minuuttia! Tyyli vapaa!  Kandee kokeilla, vaikka tuntuis tyhmältä. Mä teen tätä usein!
Tanssia voi missä vain! Ota tästä mallia. 😉
Itse ajattelin mennä tänään jorailemaan SH’BAM-tunnille, ja kerron siitäkin myöhemmin lisää..
Ihanaa sunnuntaita!
Terkuin, Kirsi
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

2 vastausta artikkeliin “Joulukalenterin toinen luukku”

  1. En nyt varsinaisesti pysähtynyt, mutta tein asioita, joista seurasi mukavaa rentouden tilaa ja kotoilin ja muuta sellaista. Tuli ainakin hyvä fiilis 🙂

    Tein myös irroittelun ja jännän muutoksen jo eilen: vaihdoin oman ja isännän paikat sängyssä toisin päin. Kyllä muuttaa elämää kummasti, kun monta vuotta on nukkunut niin, että toinen toisessa laidassa ja toinen toisessa.. Aamulla on sitten ihan wtf, mismäoon?!!! 😀

    Tämä ei nyt oikeastaan liittynyt aiheeseen, mutta pitipähän päästä kirjoittamaan ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta