Joulukalenterin kahdeksas luukku
Haaste: Etsi (tai keksi) jokin uusi ruokaresepti ja kokkaa tänään jotain, mitä et ole aikaisemmin kokeillut. Itse ainakin jämähdän helposti aina samoihin ruokiin, ja liian harvoin tulee kokeiltua uusia juttuja.  
”Kesäkurpitsapastaa”, tomaattia, vuohenjuustia ja oliiveja.
Kuvassa om oma, tämän viikon hieman epäonnistunut ruokakokeilu. Olin ajatellut kokeilla korvata pastan kesäkurpitsalla. Kesäkurpitsasta piti tulla kauniita, pitkiä ja leveitä nauhapastamaisia suikaleita. Oma-aloitteinen kokkausapurini oli mennyt raastamaan kesäkurpitsan, eikä se ollut siis ihan sellaista kuin piti. Tulos oli enemmänkin kesäkurpitsasta tehtyä rakettispagettia.. 😀 Uusi yritys ensi viikolla.
Jos löydät jonkun hyvän reseptin, niin pistä jakoon!
Herkullista lauantaita! 🙂
Terkuin, Kirsi
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta