Joulukalenterin kymmenes luukkuHaaste: Älä aukaise tänään televisiota lainkaan! Keksi jotain muuta tekemistä. Askartele vaikkapa läheisellesi joulukortti. 🙂
Askartelin eilen ”nyhjää tyhjästä” –kortteja, eli en jaksanut lähteä kauppaan hakemaan tarvikkeita, enkä etsiä netistä korttimalleja, vaan kaivoin kaapista löytyviä juttuja ja töhersin jotain… tässä lopputulos.. haha! 😀

Muun muassa tällaisia tekeleitä lähtee tänä vuonna joulupostin mukana… 😀

Askartelen tosi vähän. Liian vähän. Ehkä just joka toinen joulu väsään kortit itse. Jos sitäkään. Tykkäisin kyllä tehdä käsilläni enemmänkin. Olis ihanaa osata (ja ehtiä) askarrella ja tehdä käsitöitä. 🙂 Lueskelen aina ihaillen Ciacyn ja Anjusha-äireen blogeja, joissa molemmissa on aivan ihania käsitöitä. 
Ihanaa viikkoa! 🙂
Terkuin, Kirsi
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

3 vastausta artikkeliin “Joulukalenterin kymmenes luukku”

  1. Me olemme outo perhe, meillä ei katsota telkkaria. Telkku kyllä on (sillä pelataan lähinnä koko perhe yhdessä tai äiti ja isi joskus katsovat sarjoja illalla kaksistaan), ja vastoin hyvää haastettasi, aion avata telkun tänään siksi aikaa, kun polkaisen olkkarissa PK-treenin pyörällä sitä katsellessa 🙂

  2. Voi toi telkkarihaaste on mulle tosi hankala. Mà tykkààn iltasella tietsalla ollessa ”katsoa” telkkaria…oikeestaan mà kuuntelen sità enemmàn kun katson, kun surffailen samalla netissà. Sitten jos on sellainen ohjelma jota haluan ihan katsomalla katsoa niin sitten onkin kàsitòità samalla. Musta on ajanhukkaa katsoa VAIN teeveetà, mutta jos siihen liittàà jotain muuta niin se ei tunnukaan niin turhalta. Kiitos linkityksestà ja ihanista sanoista <3

  3. Niobe: Mahtavaa, että teillä ei juurikaan katsota telkkua!! 🙂

    Ciacy: Pitäis itsekin ottaa nuo käsitytöt tavaksi. Mistähän sitä aloittais?!? Pitäis vissiin muistella, miten kudotaan.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta