Joulukalenterin 12. luukku

”Ei onni ole mikään sattuma, joka valahtaa taivaasta kuin rankkasade kesäpäivänä. Se tulee ihmisen luo vähitellen sen mukaisesti, miten hän suhtautuu elämään ja ympärillään oleviin ihmisiin. Onni karttuu jyvä jyvältä, osanen täydentää toistaan.”
– Tsingis Aitmatov
Mitkä asiat elämässäsi tekevät sinut onnelliseksi?

12.12. on mulle tärkeä päivä. Tapasin silloin yhdeksän vuotta sitten mieheni. Se on myös isäni ja mieheni äidin syntymäpäivä, ja toivotan heille molemmille hyvää syntymäpäivää! Ja miehelleni toivotan hyvää vuosipäivää! Ja onnellista päivää myös teille kaikille muille!  🙂

Terkuin, Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta