Tammikuun resepti

Täytetyt paprikat

Tein viikonloppuna pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita. Tuli tosi hyviä, joten aattelin postata reseptin myös teille.
Paprikat voisi halkaista yhtä hyvin myös toisinpäin.

Leikkasin paprikoista ”hatut” pois ja poistin kantaosasta siemenet. Pehmitin paprikoita mikrossa muutaman minuutin ajan. Ripottelin paprikan sisälle hieman suolaa ja pippuria. Täytteeksi laitoin kuskusia, fetajuustoa, oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretomaattia, sipulia, valkosipulia, sitruunanmehua, oliiviöljyä, kapriksia, valkoviinietikkaa, suolaa ja pippuria. Ja päälle juustoraastetta. Kuskusin tilalla voisi käyttää esim. riisiä tai ohrasuurimoita. Päädyin kuskusiin, koska oli kamala nälkä, ja se valmistuu nopeasti. 🙂 Valmistin ensin siis kuskusin, jonka jälkeen lisäsin joukkoon muut ainekset, täytin paprikat, ripottelin pinnalle juustoraastetta, pistin ”hatut” päälle ja laitoin 225 asteiseen uuniin 20 minuutiksi. Nam!

Paprikat voisi täyttää myös vaikkapa jauhelihalla, soijarouheella tai sienillä.
Terkuin, Kirsi
kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

Yksi vastaus artikkeliin “Tammikuun resepti”

  1. Voi kun herkullisen näköisiä. Näitä teen kyllä itsekin tulevana viikonloppuna. Kiitos ohjeesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta