Lintu vai kala?

Heeei!
Tässä on päässyt vierähtämään parisen viikkoa viimeisestä postauksesta. Mulla on tarkoituksena kirjoitella yksi postaus viikossa, mutta viime viikko jäi nyt erilaisten syiden takia välistä. No, tällä viikolla onkin sitten tulossa tavaraa. Olen jo aloittanut treeniohjeiden työstämisen, sekä hieman unijutttuja myöskin. Tähän väliin heitän kuitenkin epävirallista juttua. Eli sain haasteen! 😀 Sannis siis heitti mua haasteella, jossa tehtävänä on kirjoittaa itsestä faktoja, vastata kysymyksiin ja keksiä itse uudet kyssärit. No, mä otin vähän aikaa sitten melko samanlaisen haasteen vastaan, joten skippaan nyt nuo faktat ja omat kyssärit mut vastaan Sanniksen kysymyksiin. Nää on aina hauskoja. Tulee mieleen lapsuusajan ystäväkirjat. 🙂

Musta vai valkoinen?No voi apua! Emmä tiä!…… Vastaan tän hetken fiiliksen mukaan valkoinen…  koska se tuo valoa!
Kevät vai syksy? Kevät! Jee! Se on kohta täällä, ja siksi leikkuutin viime viikolla keväthiukset! 🙂
Mun uudet keväthiukset. 20 cm lähti mitasta pois. 
Ruusu vai valkovuokko? Valkovuokko. Koska se kuuluu kevääseen. Ja on hauraan kaunis.
Etelä vai pohjoinen? Etelä. Kaipaan lämpöön.

Lintu vai kala? No kala. Koska kalat on mun horoskooppimerkki. Ja mullahan on siis ihan kohta synttärit. Ja täytän 25… eiku siis… (35). Apua!!

Valkoinen lumi vai valkoinen hiekka? Molemmat on kauniita. Mutta koska tykkään lämmöstä, niin vastaan hiekka.

Yö vai päivä? Päivä. Ehdottomasti. Unettomat yöt on ahdistavia. Niitä on tässä ollutkin viime aikoina takana, ja olen parhaillani työstämässä aiheesta blogikirjoitusta.

Kuuma vai kylmä? Kuuma. Toivottavasti ens kesästä tulee kuuma!

Blogi vai Facebook? Sopivasti annosteltuna molemmat. Facebook kertoo kätevästi kauempana asuvienkin ystävien kuulumiset. Blogi taas innostaa ottamaan uusista asioista selvää.

Kulta vai hopea? Hopea. Koruja käytän tosi harvoin, enkä oikeestaan koskaan kultaa. Sisustuksessa meillä puolestaan on ripaus kultaa.
 

Että näin.
Ja niitä treenivinkkejä ja muuta mukavaa tulossa piakkoin. 🙂
Terkuin, Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

4 vastausta artikkeliin “Lintu vai kala?”

  1. Ootko koskaan halunnu kouluttautua minkään les mills -lajin ohjaajaksi? 🙂

  2. Olen! Aikoinaan mietin pumppia, sen jälkeen combatia, sitten bodybalancea, sh’bamia ja viimeiseks cworxia… =D Mutta aina on ollu joku este, tai sitten en ookaan loppujen lopuks ollutkaan niin innostunut, kun rakastan suunnitella itse omat tuntini! 🙂

  3. Hih! No, töissä tulee kyllä välillä oltua ihan räjähtäneen näköinen, kun en tunneilla käytä meikkiäkään.. Mut kiitos! Piristi päivää! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta