Paluu arkeen

Heippa!


Terkut arkirutiinien parista! Viiden viikon kesäloma on nyt takanapäin. Tänä vuonna tuli kotoiltua melkein koko loma. Loman jännittävin hetki oli, kun pääsin Ylen aamu-tv:seen vetämään mökkijumppaa! 🙂 Toimittaja oli bongannut mun blogista mökkijumpan ja soitti, jos tulisin kertomaan aiheesta aamu-tv:n kesäliikuntaosioon. No, totta kai, vastasin minä. Kuka nyt ei telkkuun haluais? 😉 No ei vaan, oli hauskaa, ja oon taas yhtä kokemusta rikkaampi! Jos joku haluaa tsekata mun huikean kuuden minuutin tv-esiintymisen, niin se löytyy täältä.


Jee! Selvisin telkkuesiintymisestä! Mitä nyt tuli höpötettyä jotain hölmöä jostain rautakangesta, hih! 🙂
Lomaan kuului tietenkin myös herkuttelua..

Mun sisko ja sen mies oli tehneet ihanan mansikka-vadelmakakun, nam! 

Yksi kesän parhaista hetkistä oli päästä rakentamaan hiekkakakkuja kummitytön kanssa.

Kaksi huivipäätä.
Pääsin vihdoin käymään myös Porvoossa. Ihana, pieni kaupunki!

Turisti.
Miten teidän lomakauden treenit on muuten sujuneet? Mä treenailin alkulomasta vielä suhteellisen ahkerasti, sillä mulla oli pari kertaa viikossa cross fit –kurssi, ja sen lisäksi lenkkeilin, tein joitakin kotitreenejä, sekä osallistuin puistoafrotanssiin.  Loman viimeiset puolitoista viikkoa pidin tarkoituksella liikuntataukoa, ja ohjelmistossa oli ainoastaan hyötykävelyä. 🙂


Nyt pähkäilen mun syksyn liikuntatreenejä, enkä meinaa osata päättää… Olis niin paljon kaikkea kivaa, mutta on tehtävä valintoja… Tästä aiheesta myöhemmin lisää..


Huomenna blogissa muuten asiaa Fustrasta. 🙂 Työn alla myös juttua mm. cross fitistä, proteiini- ja palautusjuomista, TRX:stä, ja myös muutama uusi ruokaresepti odottaa postausta.. 🙂


Terkuin, Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta