Haaste

Karkkilakkoon?

Etävalmennettavani lähetti mulle tänään sellaiset terveiset, että aloittaa kuukauden herkkulakon (sisältäen mm. karkit, sipsit, pullat ja jätskit). Hän halusi samalla haastaa kaikki mun blogin lukijat kuukauden karkkilakkoon!
Kirjoittelin aiheesta pikkuisen jo viime kerralla, kun kirjoittelin etävalmennettavani kuulumisia. Itse en ole erilaisten ”lakkojen” suuri kannattaja, mutta totesin jo viimeksi, että joskus sellaiset saattavat toimia. Jii tsemppaa nyt kovasti, että pääsisi makeannälästä ja herkkujen mässäilystä eroon. Hän kokee, että ”kohtuudella kaikkea” ei nyt tässä tapauksessa toimi, vaan paha tapa on koitettava katkaista totaalikieltäytymisellä.  Ja eräs teoriahan on se, että kun on kolmisen viikkoa ilman makeaa, niin makeanhimokin hieman lievenee.. Eli ei muuta kuin tuumasta toimeen! 


Jii tarvitsee nyt muiden tsemppausta, ja haastaa siksi teidät kaikki mukaan!

Mukaan voi osallistua laittamalla kommentin kommenttikenttään tai kommentoimalla tätä juttua mun Fb-sivuilla


Ja tämä kuukauden karkkilakko päättyy juuri sopivasti jouluksi. 😉


Tsekkaa samalla:

  • Ateriarytmi. Yleisin syy makeanhimoon on epätasainen verensokeri, joka heittelee päivän aikana, jos rytmitys ei ole kohdillaan.
  • Aterioiden laatu. Jos ateriat on koostettu väärin, vaikuttaa se myös verensokeriin. Tsekkaa, että saat tarpeeksi proteiineja, hyviä rasvoja, kuituja, sekä suojaravinteita.
  • Syötkö makeaa jonkin muun vuoksi? Onko se esim. rentoutumiskeino? Mieti jokin muu rentoutumiskeino tilalle.

Kuka on messissä?


Terkuin, Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

9 vastausta artikkeliin “Haaste”

  1. heh, voisin ryhtyä 😀
    itse ooin pari vuotta sitten 3kk karikki lakossa ja en ole sen jälkeen karkkia sen koommin ostellut:D eli kyllä nuo lakot toimii toisaalta

  2. Mukana ollaan, mutta vasta ylihuomisesta! Huomenna juhlitaan talkoilla laatikkopyörän saapumista kasaamisen merkeissä, tarjolla leivonnaisia, jotta pysyy hyvä mieli yllä! Tulkaa kurkkaamaan! 17-19 on kasaus kovassa vauhdissa! Tulette kyllä kulkuneuvomme näkemään pian! Kertokaa kun haluatte lainaan, tai koeajolle! -Salla

  3. Oi, nyt se saapuu! Jee! 🙂 Me päästään huomenna kotiin vasta kasin jälkeen, ja täytyy sit viel suunnata kauppaan ja ruuanlaittoon. Mut täytyy tässä ihmetellä teidän pyörää joku päivä! 🙂

  4. Olen ollut karkkilakossa jo kolmisen viikkoa, koska hampaasta lohkesi pala. Ei ole tehnyt yhtään tiukkaa vaikka aikaisemmin napostilin lasten karkkipäivänä reilusti. Myös muut herkut pitää jättää eli mukana ollaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta