Eroon silmäpusseista? Testissä Skin Doctors Eyetuck

Moikka!

Mä en oo oman ulkonäköni suhteen kauhean tarkka. Käyn kampaajalla yleensä 2-3 kertaa vuodessa, kosmetologilla kerran vuodessa, jos sitäkään. Mulla ei oo rakennekynsiä, eikä edes kynsilakkaa (paitsi välillä varpaan kynsissä). Ripsien pidennyksiä oon kokeillut kerran, jotta välttyisin ripsivärin päivittäiseltä käytöltä, mutta tekoripset ei sopineet mulle. Jumpat ohjaan yleensä ilman meikkiä. Ja kasvovoiteet ja muun kosmetiikan ostan marketin hyllyltä.

Hyväksyn myös sen, että 38-vuotiaana rupeaa ikääntymisen merkkejä naamassa jo näkymään. Mutta silti on yksi asia, joka ärsyttää suunnattomasti. Nimittäin mun silmienympäristön iho. Rypyt ja turvotukset.

Tässä mun aamunaama kaunistelemattomana. Pientä silmäpussia pukkaa.. ;)
Tässä mun aamunaama marraskuussa kaunistelemattomana. Pientä silmäpussia pukkaa.. 😉

Siksi olin iloinen, kun sain blogiyhteistyönä  Shytobuy.fi –verkkokaupasta tuotetestaukseen SKIN DOCTORS ™ eyetuck™ -silmänympärysvoiteen.  Voiteen luvattiin pienentävän silmäpusseja, sekä kiristävän ja silottavan silmienalusihoa. Näkyviä tuloksia luvattiin 2 kk käytön jälkeen.

Silmäpussit pois, kiitos! :)

Oon vuosien varrella testaillut erilaisia silmänympärysvoiteita. Koska en tykkää käyttää rahaa kosmetiikkaan, suosin markettien halpisvoiteita, mutta silmienympärysihon hoitoon oon välillä panostanut ja testannut muutamaa kalliimpaakin tuotetta.  Kuitenkin markettien halpisversiot ovat tuntuneet toimivan ihan yhtä hyvin kuin kosmetologien ja apteekkien kalliit tuotteet, joten olen pitäytynyt halpistuotteissa.

Mielenkiinnolla testailin Skin Doctorsin Eyetuck –voidetta. Voide tuntui miellyttävältä, ei ärsyttänyt mun herkkiä silmiä, oli tuoksuton ja imeytyi helposti. Mutta mun kohdalla näkyvät tulokset olivat niin pieniä, että en niitä ainakaain itse pystynyt omilla silmilläni havaitsemaan! 😀

atooppinen iho
Tässä meikitön naamani tuotetestauksen jälkeen.

Silmäpussit kulkevat siis edelleen mukana.

Kulkekoon. 🙂

PS. Testasin myös paria muuta Shytobuy:lta saamaani testituotetta. Erityisesti toiseen tuotteeseen niistä olin erittäin tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt.

Tuotekokeilut voit lukea alla olevista linkeistä:

Terkuin, Kirsi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *