Arvonnassa elokuun LivBox

Kaupallinen yhteistyö: LivBox

Moikka!

Olen sosiaalisessa mediassa ja mainonnassa törmännyt LivBoxiin niin kuin luultavasti sinäkin. Tuo kuukausittain toimitettava kauneustuotteita sisältävä yllätyspaketti on vaikuttanut houkuttelevalta – varsinkin kun pidän yllätyksistä.

Sain blogiyhteistyönä LivBoxin kanssa tilaisuuden tutustua elokuun boksin sisältöön. Hain paketin perjantaina innoissani postista, ja boksi oli kuin karkki. Kun sen avasi, tulvahti paketista ihana tuoksu, ja tuotteet oli kääritty herkullisen väriseen pinkkiin paperiin.

livbox

Elokuun LivBox piti sisällään Lumenen Glow Reveal kirkastavan pikakasvohoidon, Cutrinin Repair ISM hoitoaineen, Pepsodentin White Now Glossy Chic hammastahnan, Maybellinen mattahuulivärin, Neutrogenan kunorintavoiteen, Cienin ripsivärin, Vichyn päivävoiteen, ja hurmaava tuoksu tuli Issey Miyaken tuoksukortista.

livbox-elokuu

Meillä oli perjantaina työpaikan asiakastilaisuus, ja pitkän viikon jälkeen boksin sisältö tulikin juuri sopivasti tarpeeseen! Käväisin töiden jälkeen nopeasti kotona, kuorin kasvot Neutrogenan kuorintavoiteella ja tein Lumenen pikakasvohoidon, ja kasvojen ilme kirkastui heti. Pesaisin hiukset ja levitin niille Cutrinin hoitoainetta, joka tuntui ihanalle ja tuoksui hyvälle. Lopuksi sivelin kasvoille Vichyn päivävoidetta, pesaisin hampaat Pepsodentilla, laitoin ripsiini Cienin ripsiväriä ja huulille Maybellinen mattahuuliväriä. Tuli siis testattua paketin kaikki tuotteet yhdellä kerralla puolen tunnin sisällä!

Valmiina juhliin!
Valmiina juhliin!

Pidin paketin kaikista tuotteista, erityisesti kuorintavoiteesta, hoitoaineesta ja päivävoiteesta, mutta ykkössuosikikseni nousi Lumenen pikakasvohoito. Laiskana kauneudenhoitajana minuutin mittainen kasvohoito on juuri kuin minulle tehty! Lisäksi se tuntui ihanalta ja kirkasti kasvoja.

Elokuun LivBoxin arvonta

Jos haluat elokuun LivBoxin itsellesi, niin nyt on mahdollisuus voittaa se! Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän blogipostaukseen. Kerro kommentissa, mistä asioista haluaisit minun bloggaavan syksyn aikana. Toivotko kenties kauneuteen liittyviä postauksia, treenivinkkejä, reseptejä, vai jotain muuta? Kommentoi su 25.9. mennessä, niin osallistut arvontaan! Kaksi onnekasta saa elokuun boksin itselleen! Julkaisen voittajat ma 26.9. blogissani, ja olen voittajiin s-postitse yhteyksissä boksien toimittamiseksi.

Lisäksi lukijoilleni on nyt voimassa tarjouskoodi “kuntopiiri”, jota käyttämällä saa ensimmäisen boksin hintaan 14,90 € (norm. 16,90 €). Alennus koskee jatkuvia ja 3 kuukauden määräaikaisia tilauksia, myös lahjatilauksia. Jatkuvan tilauksen voi päättää koska vain. Koodi on voimassa 25.9.2016 asti (koodeja on käytettävissä rajattu määrä).

Tästä pääset tutustumaan LivBoxiin. Ja tästä pääset suoraan tilaussivulle.

Haluaisitko nämä tuotteet itsellesi? Osallistu arvontaan tai hyödynnä alennuskoodi!
Haluaisitko nämä tuotteet itsellesi? Osallistu arvontaan tai hyödynnä alennuskoodi!

Onnea arvontaan! 🙂

Terkuin, Kirsi

Kommentit (64)
  1. Reseptejä on aina mukava lukea ja niistä saa hyviä vinkkejä omaan ruuanlaittoon 🙂

  2. Treenivinkkejä olisi kiva saada näin aloittelevana kuntoilijana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *