Arvonnassa elokuun LivBox

Kaupallinen yhteistyö: LivBox

Moikka!

Olen sosiaalisessa mediassa ja mainonnassa törmännyt LivBoxiin niin kuin luultavasti sinäkin. Tuo kuukausittain toimitettava kauneustuotteita sisältävä yllätyspaketti on vaikuttanut houkuttelevalta – varsinkin kun pidän yllätyksistä.

Sain blogiyhteistyönä LivBoxin kanssa tilaisuuden tutustua elokuun boksin sisältöön. Hain paketin perjantaina innoissani postista, ja boksi oli kuin karkki. Kun sen avasi, tulvahti paketista ihana tuoksu, ja tuotteet oli kääritty herkullisen väriseen pinkkiin paperiin.

livbox

Elokuun LivBox piti sisällään Lumenen Glow Reveal kirkastavan pikakasvohoidon, Cutrinin Repair ISM hoitoaineen, Pepsodentin White Now Glossy Chic hammastahnan, Maybellinen mattahuulivärin, Neutrogenan kunorintavoiteen, Cienin ripsivärin, Vichyn päivävoiteen, ja hurmaava tuoksu tuli Issey Miyaken tuoksukortista.

livbox-elokuu

Meillä oli perjantaina työpaikan asiakastilaisuus, ja pitkän viikon jälkeen boksin sisältö tulikin juuri sopivasti tarpeeseen! Käväisin töiden jälkeen nopeasti kotona, kuorin kasvot Neutrogenan kuorintavoiteella ja tein Lumenen pikakasvohoidon, ja kasvojen ilme kirkastui heti. Pesaisin hiukset ja levitin niille Cutrinin hoitoainetta, joka tuntui ihanalle ja tuoksui hyvälle. Lopuksi sivelin kasvoille Vichyn päivävoidetta, pesaisin hampaat Pepsodentilla, laitoin ripsiini Cienin ripsiväriä ja huulille Maybellinen mattahuuliväriä. Tuli siis testattua paketin kaikki tuotteet yhdellä kerralla puolen tunnin sisällä!

Valmiina juhliin!
Valmiina juhliin!

Pidin paketin kaikista tuotteista, erityisesti kuorintavoiteesta, hoitoaineesta ja päivävoiteesta, mutta ykkössuosikikseni nousi Lumenen pikakasvohoito. Laiskana kauneudenhoitajana minuutin mittainen kasvohoito on juuri kuin minulle tehty! Lisäksi se tuntui ihanalta ja kirkasti kasvoja.

Elokuun LivBoxin arvonta

Jos haluat elokuun LivBoxin itsellesi, niin nyt on mahdollisuus voittaa se! Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän blogipostaukseen. Kerro kommentissa, mistä asioista haluaisit minun bloggaavan syksyn aikana. Toivotko kenties kauneuteen liittyviä postauksia, treenivinkkejä, reseptejä, vai jotain muuta? Kommentoi su 25.9. mennessä, niin osallistut arvontaan! Kaksi onnekasta saa elokuun boksin itselleen! Julkaisen voittajat ma 26.9. blogissani, ja olen voittajiin s-postitse yhteyksissä boksien toimittamiseksi.

Lisäksi lukijoilleni on nyt voimassa tarjouskoodi ”kuntopiiri”, jota käyttämällä saa ensimmäisen boksin hintaan 14,90 € (norm. 16,90 €). Alennus koskee jatkuvia ja 3 kuukauden määräaikaisia tilauksia, myös lahjatilauksia. Jatkuvan tilauksen voi päättää koska vain. Koodi on voimassa 25.9.2016 asti (koodeja on käytettävissä rajattu määrä).

Tästä pääset tutustumaan LivBoxiin. Ja tästä pääset suoraan tilaussivulle.

Haluaisitko nämä tuotteet itsellesi? Osallistu arvontaan tai hyödynnä alennuskoodi!
Haluaisitko nämä tuotteet itsellesi? Osallistu arvontaan tai hyödynnä alennuskoodi!

Onnea arvontaan! 🙂

Terkuin, Kirsi

kirsinkuntopiiri

Moi! Olen Kirsi - intohimoinen liikkuja ja muiden liikuttaja. Haluan liikuttaa myös sinua. Tervetuloa mukaan kuntopiiriini!

64 vastausta artikkeliin “Arvonnassa elokuun LivBox”

 1. Reseptejä on aina mukava lukea ja niistä saa hyviä vinkkejä omaan ruuanlaittoon 🙂

 2. Kivan kuuloisi tuotteita.

  Kaikenlainen hyvinvointiin liittyvä sisältö kiinnostaa; reseptivikint, treeni- sekä kehonhuoltoohjeet.

 3. Lukisin mielelläni kaikkia liikuntaan ja yleiseen hyvinvointiinkin liittyviä juttuja.
  Myös sellaiset päivä kanssani-postaukset olisivat kivoja.

 4. Lukisin mielelläni hyvistä jumppa/treenivinkeistä päätetyöntekijälle sekä terveelliset reseptit kiinnostaisivat myös.
  Hyvää syksyä! 😊

 5. Kaikenlaiset testit ja suositukset on kiva, esim. ravintolavinkkejä, uusien urheilulajien kokeilua jne..-

 6. Kuten muutkin näyttävät toivoneen, treenivinkit voisivat boostata omiakin treenejä! Olisi myös kiva kuulla miten tilanne unettomuuden suhteen kehittyy, toivottavasti löytyisi ongelmaton ratkaisu!:)

 7. Aktiivisesti urheilevana treenivinkit kiinnostais eniten, varsinkin punttisalin puolella!

 8. Aina on tarvetta hyville resepteille 🙂 Ja itselle olisi treenaamisen lisäksi hyvä opetella kuuntelemaan kroppaa ja lepäämään, että jos siihen olisi hyviä vinkkejä niin lukisin mielelläni.

  Hyvää tulevaa viikkoa!

 9. Blogisi on mukava sekoitus kaikkea, treenejä, reseptejä ja niitä muitakin juttuja – sopivassa suhteessa! Syksyn tullen olisi kiva saada jotain vinkkejä kun tuo ah-niin-ihana loska ja pimeä saapuu; treenaus syksyllä, piristäviä ravinto- ja reseptivinkkejä, apua kaamosmasennukseen jne.

  Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

 10. Treenivinkkejä toivoisin blogiisi. Kahvakuulatreeni on käytössä ja hyväksi todettu myös mieheni mielestä.

 11. Kaikki sinun kuulumiset on kiinnostavaa luettavaa! LIsäksi treenivinkkejä esim.liikkeet jotka kehittävät monta lihasryhmää kerralla. Tai miten ja minkälaista liikkumista olisi hyvä jaotella viikkokalenteriin.

 12. Treenivinkkejä koko kropan treeniin ja lisäksi circuit- tyylisestä treenistä koko kropalle olisi mielenkiintoista lukea =)

 13. Resepti ja treeni vinkkejä 🙂 usein tulee syötyä vain samoja ruokia 🙂 nyt vasta tajusin, että sinäkin asut Jyväskylässä!

 14. Vinkkejä syysflunssan välttämiseen ja selättämiseen, sekä siihen miten parin viikon saikun jälkeen pääsisi taas treenien tahtiin kiinni.

 15. Treenivinkit ja reseptit ovat aina tervetulleita! Ekstra ideana ja ”toivomuksena” postaus PT:n työstäsi: esimerkiksi alkutaipaleesta Personal Trainerina, mitä plussia/miinuksia työssä jne. ! 🙂 Kivaa syksyä!

 16. Moikka!

  Toivon blogiisi reseptejä sisältäviä postauksia.
  Aurinkoista viikkoa!

 17. Syksyllä mulla on ainakin kokkausinto katossa, niin syksyiset reseptit ois kivoja;) Toki myös treenivinkit ovat tervetulleita!

 18. Moikka! Itseäni kiinnostaisi paljonkin erilaiset reseptipostaukset, olisi mahtavaa saada uusia idiksiä ruoanlaittoon 😉

 19. Hei vaan,
  treenivinkit kiinnostavat aina. Syksyn aikana olisi tarkoitus myös hiljalleen pudotella raskauskiloja, joten siihen kaipailisin myös vinkkejä. Mukavaa viikkoa sinne!

 20. Mistä/miten saat energiaa tulevaa pimeää ja kylmää ajanjaksoa varten..? Tästä toivoisin sinun kirjoittavan, sillä itse olen niin vahvasti kesäihminen, että kun kaamoksen aika alkaa, olo on kuin ”seinästä repäisty” 24/7 =(

 21. Kuntosali treeniin liittyen vinkkejä ja terveellisempiä ruokaohjeita 😊👍

 22. Yksinkertaisia terveellisiä reseptejä sekä treenivinkkejä kiireiselle 🙂

 23. Arkielämän aidot postaukset , joihin kuuluvat vinkit kauneudenhoitoon, lisäravinteisiin ja edulliseen mutkattomaan kotiruokaan.

 24. Mukana arvonnassa!
  Reseptit kiinnostavat ja myös kauneutta ja kosmetiikkaa käsittelevät postaukset ovat kivoja 🙂

 25. Lihattomaan lokakuuhun olisi kiva saada vinkkejä ja reseptejä. Viimevuonna vietin vasta ekaa kertaa lihattoman kuukauden ja vaikka ruoka tuntui kevyeltä, juustoaddiktina oli silti turhan kaloripitoista.. Eli aktiiviseen ja liikunnalliseen elämään sopivat kasvisruoka reseptit ja välipalat olisi mielenkiintoinen aihe. Kiinteyttävät treeniliikkeet kiinostaa myös aina! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta