Bodylab-kisan (eli perjantaipullon) voittaja, sekä alennuskoodi

Yhteistyössä: kuntokauppa.fi
Jutun lopussa lukijoille tarjouskoodi.

Moi!

Nyt on aika arpoa viikko sitten postaamani kisan eli ”perjantaipullon” voittaja, eli yhdelle onnekkaalle lähtee 1 kg pussi laadukasta Bodylabin heraproteiinia, sekä Bodylabin supersiisti shaker.

bodylab-whey-100_orig
Kuva: kuntokauppa.fi

Ja sitten vaan shake it babe shake it! ;)

Oli hauska lukea kilpailuun tulleita kommentteja. Lakritsan makuinen heraproteiini kiinnosti monia, ja mua rupes jo oikein harmittamaan, että en ottanut sitä itselleni testiin. Stevialla makeutettu vaniljapirtelö keräsi myös paljon ääniä, ja mun testaamista mauista tämä oli myös mun lemppari! Kinuskipirtelö tais viedä kuitenkin kommenteissa voiton, ja se kyllä toimii makeannälkään, on nimittäin supermakeaa! 🙂

Eilen nautiskelin välipalaksi mangon makuista Bodylabin heraproteiinia, nam!
Eilen nautiskelin välipalaksi mangon makuista Bodylabin heraproteiinia, nam!

Onnettarena arvonnassa toimi mun mies. Pyysin häntä sanomaan numeron 1-60 välillä (kommenttien määrä), ja hän sanoi numeron 1, eli voittaja on Sofia! 🙂 Onnea! Mä välitän sun sähköpostiosoitteen kuntokauppaan, ja sieltä käsin ollaan suhun yhteyksissä, jotta palkinto saadaan lähetettyä sulle! Olis kiva kuulla, mitä pidit, kun saat paketin. 🙂

”Lohdutuspalkintona” Bodylabin lisäravinteet Kuntokaupasta -20 % alennuksella loppuvuoden ajan koodilla: BLBKKP

Suosittelen! 🙂

Mukavaa viikonloppua ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

Terkuin, Kirsi

 

Perjantaipullon arvonta ja ”blondi” testaa Bodylabin shakeria

Yhteistyössä: kuntokauppa.fi

Jee, pääsen ensi viikon perjantaina arpomaan blogini lukijalle perjantaipullon! 😀

Tällä kertaa kyseessä on tosin hieman tavallisesta poikkeava perjantaipullo – nimittäin pullon täydeltä proteiinia. 😉

Haluaisitko tämän hienon Bodylabin Shakerin sekä kilon säkin laadukasta heraproteiinia?
Haluaisitko tämän hienon Bodylabin Shakerin sekä kilon säkin laadukasta heraproteiinia?

Yhteistyökumppani kuntokauppa.fi antoi blogiini arvottavaksi 1 kg säkin Bodylabin Whey 100 heraproteiinia , sekä Bodylabin shakerin. Skaba lähtee käyntiin NYT! Ja osallistuminen on tosi helppoa! Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään toive siitä, minkä makuisen proteiinijauheen haluaisit. Maut löytyvät täältä Kun saat linkin auki, niin klikkaat heti hinnan alla olevaa harmaata kenttää, jossa lukee mansikka, näet kaikki maut. Ja viikon päästä perjantaina arvon pullon (eli shakerin) ja sen kera kilon säkin protskua! Jee!

Mä pääsin jo etukäteen testailemaan näitä tuotteita. Sain itselleni kyseisen shakerin ja pääsin myös maistelemaan heraproteiinin eri makuja. Yleensä en oo ollu kovin innostunut proteiinijauheista. Ostan niitä aina välillä ja koitan laittaa joskus smoothien joukkoon ja välillä sekoittelen juoman salitreenin jälkeen. Mutta aina jokin on ollut pielessä. Joko jauhe ei ole kunnolla sekoittunut tai maistuu pahalle. Mutta nyt oli positiivinen yllätys! Jauhe sekoittui veteen täydellisesti, eikä shakerin pohjalle jäänyt jauheklönttiä. Ja makukin oli ihan jees. Tropical Summer toi mieleen kesäisen jäätelön ja suklaa maistui myös hyvälle. Muita makuja en ole vielä ehtinyt testata.

Ihana testauspaketti!
Ihana testauspaketti!

Shakerin kanssa meni aluksi sormi suuhun. Sisältä löytyi monta eri osaa, ja katselin niitä silmät pyöreänä. Näin hienoa shakeria en oo nähnytkään! Oli ihan pakko turvautua internetin salaiseen maailmaan, jotta tajusin, mitä kaikki osat olivat.. haha!

Siis mitä näillä kaikilla tehdään?
Siis mitä näillä kaikilla tehdään?

Ja selvishän se.

Aah, sinne shakerin sisään laitetaankin vain tämä pieni ”vispilä”. Ja sehän kuohkeuttikin protskujuoman mukavasti! Toimii siis!
Aah, sinne shakerin sisään laitetaankin vain tämä pieni ”vispilä”. Ja sehän kuohkeuttikin protskujuoman mukavasti! Toimii siis!
bodylab protein shaker
Ja tämä tässä on shakerin pohjalle laitettava säiliö, johon saa mukavasti pakattua jauheet mukaan. Miten blondi voin olla, etten tajunnu! Ja säiliön sisään voi halutessaan laittaa toisen pienemmän säiliön. Siinä on myös ”pillerirasia”, eli esim. lisäravinnenappulat tai vaikkapa särkylääkkeet kulkevat siinä kätevästi mukana. 😉
Ja sitten vaan shake it babe shake it! ;)
Ja sitten vaan shake it babe shake it! 😉
bodylab-whey-100_orig
Kuva: kuntokauppa.fi Tanskalaisen Bodyabin whey heraproteiinin pitäisi olla erittäin laadukasta ja helposti imeytyvää. Sopii hyvin vaikkapa smoothien joukkoon, lettutaikinan sekaan, tai jugurttiin. Heraproteiinia voi nauttia vaikkapa välipalaksi, treenin jälkeen, tai muuten vaan turvaamaan proteiinin saantia.

Arpaonnea! 🙂

Terkuin, Kirsi

PS. Arvonta suoritetaan siis ens viikon pe 20.11.2015. Julkaisen voittajan blogissani ja voittajaan otetaan yhteyttä s-postitse tuotteiden postitustietoja varten.