Paras käsivoide ikinä (oikeesti)

*Kaupallinen yhteistyö: Sara Arvonen / Forever

Moikka!

Olen jo aikaisemmin kertoillut täällä blogissani, että mulla on atooppinen iho. Oon kokeillut erilaisia keinoja ihon hoitamiseksi, ja osa konsteista on toiminut, ja osa ei. Muutama vuosi sitten olin muutaman kuukauden gluteenittomalla ruokavaliolla, josta en saanut iho-ongelmiin apua laisinkaan. Olen myös kokeillut maidotonta ruokavaliota, joka paransi ihoni kuntoa, mutta käsissä oleva sitkeä ihottuma ei parantunut maidottomallakaan ruokavaliolla. Kookosöljyä lotrailin iholleni jonkin aikaa ilman vaikutusta. Öljykapseleita popsin, kun muistan, ja niiden vaikutuksesta ihon kuntoon on hankalaa tehdä päätelmiä. Vartalovoiteilla saan pidettyä vartalon ihon kosteampana ja pehmeämpänä kuin ilman voiteita, mutta sormien ihottuma ei lähde kuin hetkeksi kortisonilla. Tai no, kolmisen vuotta sitten vietetty viikko Madeiralla paransi käsien ihon jo viikossa, mutta oireet palasivat heti kotiin palattua. Eli pitäisi varmaankin muuttaa Madeiralle..? 😉

Testissä uusi käsivoide

Mitä enemmän kertyy vuosia mittariin, sitä huonompaan kuntoon mun käsien iho menee. Käsivoiteiden kavalkaadi on käyty läpi, mutta silti sormissa on lähes jatkuvasti ihottumaa, ja ne kutisevat. Herään välillä öisin siihen, että raavin käsiäni verille. Yleensä iho on pahimmillaan talvella ja paranee kesäksi, mutta tänä keväänä oireet ovat jatkuneet pitkään, kesään saakka. Muutama viikko sitten tilanne oli pahimmillaan ja jouduin taas vaihteeksi turvautumaan kortisoniin. Blogiyhteistyö Foreverin kanssa tuli silloin kuin tilauksesta. Sara Arvonen ehdotti oireideni perusteella, että ottaisin testiin Aloe Propolis creme –voiteen.

aloe propolis creme

Ja toki olin valmis kokeilemaan. Muutaman viikon testailun jälkeen voin todeta, että on muuten paras käsivoide ikinä! Ihottumat alkoivat helpottaa heti. Kokonaan ihottuma ei toki ole parantunut, mutta helpottunut paljon. Voide imeytyy nopeasti ja pehmentää ja kosteuttaa ihoa ihanasti. Voin siis oman kokemukseni perusteella suositella voidetta iho-ongelmista kärsiville.

Sara halusi tarjota blogini lukijoille pari hyvää tarjousta:

Edut saa koodilla ”kirsinkuntopiiri” ja ovat voimassa 30.6. saakka.

Aloe Propolis Creme -voiteen pohjana on aloe vera -geeli. Muut ainesosat ovat propolis, kamomilla, allantoiini, sekä A- ja E-vitamiini, joilla kaikilla on ihoa hoitavia ominaisuuksistaan. Voide sopii herkälle iholle ja koko keholle.
Aloe Propolis Creme -voiteen pohjana on aloe vera -geeli. Muut ainesosat ovat propolis, kamomilla, allantoiini, sekä A- ja E-vitamiini, joilla kaikilla on ihoa hoitavia ominaisuuksistaan. Voide sopii herkälle iholle ja koko keholle.

Viiden viikon loma

Mulla muuten alkoi eilen viiden viikon loma – jee! Suunnitelmissa on kunnostaa terassia ja pihaa, laittaa parveke kuntoon, siivota ulkovarasto, jne. Eli hommia riittää. 😉 Luvassa on kuitenkin myös matka Skotlantiin! Ja tietenkin myös kesäkuntoilua. 😉

Pyrin päivittämään blogiani loman aikana ainakin kerran viikossa (lukuun ottamatta parin viikon taukoa, kun olen reissussa). Kun reissun aika koittaa, laittelen matkakuulumisia kuvina Instagramiin, joten sieltä pääset seurailemaan kuulumisiani myös reissun aikana. 🙂

kesäkukkaset

Mukavaa alkukesää!

Terkuin, Kirsi

Atooppisen ja akneihon unelmavoide: PyratineXR™

Moi!

Sain viime vuoden loppupuolella blogiyhteistyönä Shytobuy.fi:stä  testattavakseni PyratineXR™ -nimisen kasvovoiteen. Lupasin silloin teille kertoa käyttökokemukseni, joten tässä ”tuotearvioni”. 🙂

PyratineXR Creme tuntuu aivan ihanalta kasvoilla. Ihastuin heti!

PyratineXR™ -voide on suunniteltu erityisesti herkälle ja tulehtuneelle iholle, kuten ruusufinnin, aknen ja atooppisen ihon hoitoon. Voiteen tuoteselosteessa luvattiin voiteen vähentävä kasvojen punotusta ja kosteuttavan sekä silottavan ihoa.

Kun aloitin voiteen käytön, mulla oli pientä ihottumaa leuassa, ja leukapielissä oli muutama sitkeä finni. Levitin voidetta iholleni aamuisin ja iltaisin, ja tykästyin tuotteeseen heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tuoksuton voide levittyi hyvin ja jätti ihon pinnan tasaiseksi. Ja mikä parasta – sekä ihottuma että finnit lähtivät voiteen käyttöön oton jälkeen selkeästi vähenemään!

Alla ”before” -kuvat:

Ja toisella puolella kans. Useampikin.
Tällaiset finnit oli ennen käytön aloittamista leukapielessä ja kaulassa.
Tuo finni on ollut leukapielessä jo ainakin kuukauden.
Tällä puolella näkyy paremmin myös leuan ihottuma.

Ja sitten ”after” -kuvat.

Meikitön aamunaamani. Leuan iho on nyt paremmassa kunnossa. :)
Meikitön aamunaamani ja käsittelemätön kuva. Leuan iho on nyt paremmassa kunnossa. 🙂
Yksi arpi jäi leukaan finnistä, jonka en malttanut antaa olla... mutta sekin on paranemaan päin. :)
Yksi arpi jäi leukaan finnistä, jonka en malttanut antaa olla… mutta sekin on paranemaan päin. 🙂

Tuubi riitti mulla vajaaksi pariksi kuukaudeksi, ja loppuvaiheessa ihoni oli parhaassa kunnossa pitkään aikaan. Voide on mun kukkarolle jatkuvaa käyttöä ajatellen hieman liian kallis, mutta ajattelin ehdottomasti ostaa voiteen aina silloin tällöin kuuriluontoisesti käyttöön. Oli nimittäin pitkään aikaan paras kasvovoide!

Terkuin, Kirsi