Atooppisen ja akneihon unelmavoide: PyratineXR™

Moi!

Sain viime vuoden loppupuolella blogiyhteistyönä Shytobuy.fi:stä  testattavakseni PyratineXR™ -nimisen kasvovoiteen. Lupasin silloin teille kertoa käyttökokemukseni, joten tässä ”tuotearvioni”. 🙂

PyratineXR Creme tuntuu aivan ihanalta kasvoilla. Ihastuin heti!

PyratineXR™ -voide on suunniteltu erityisesti herkälle ja tulehtuneelle iholle, kuten ruusufinnin, aknen ja atooppisen ihon hoitoon. Voiteen tuoteselosteessa luvattiin voiteen vähentävä kasvojen punotusta ja kosteuttavan sekä silottavan ihoa.

Kun aloitin voiteen käytön, mulla oli pientä ihottumaa leuassa, ja leukapielissä oli muutama sitkeä finni. Levitin voidetta iholleni aamuisin ja iltaisin, ja tykästyin tuotteeseen heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tuoksuton voide levittyi hyvin ja jätti ihon pinnan tasaiseksi. Ja mikä parasta – sekä ihottuma että finnit lähtivät voiteen käyttöön oton jälkeen selkeästi vähenemään!

Alla ”before” -kuvat:

Ja toisella puolella kans. Useampikin.
Tällaiset finnit oli ennen käytön aloittamista leukapielessä ja kaulassa.
Tuo finni on ollut leukapielessä jo ainakin kuukauden.
Tällä puolella näkyy paremmin myös leuan ihottuma.

Ja sitten ”after” -kuvat.

Meikitön aamunaamani. Leuan iho on nyt paremmassa kunnossa. :)
Meikitön aamunaamani ja käsittelemätön kuva. Leuan iho on nyt paremmassa kunnossa. 🙂
Yksi arpi jäi leukaan finnistä, jonka en malttanut antaa olla... mutta sekin on paranemaan päin. :)
Yksi arpi jäi leukaan finnistä, jonka en malttanut antaa olla… mutta sekin on paranemaan päin. 🙂

Tuubi riitti mulla vajaaksi pariksi kuukaudeksi, ja loppuvaiheessa ihoni oli parhaassa kunnossa pitkään aikaan. Voide on mun kukkarolle jatkuvaa käyttöä ajatellen hieman liian kallis, mutta ajattelin ehdottomasti ostaa voiteen aina silloin tällöin kuuriluontoisesti käyttöön. Oli nimittäin pitkään aikaan paras kasvovoide!

Terkuin, Kirsi

 

Eroon raskausarvista ja silmäpusseista?

Moi!

Joulu tuli mulle tänä vuonna ajoissa! 🙂 Sain nimittäin ihanan tuotetestauspaketin blogiyhteistyönä ShytoBuy.fi –verkkokaupasta.

Rakastan testata tuotteita. Kaupassa mun käteen tarttuu aina uutuudet. Mun mies onkin naureskellut, että mun pitäis vaihtaa alaa ja ryhtyä jonkun firman tuotetestaajaksi. 😉

Nyt pääsin testaamaan ihonhoitotuotteita. Sain testattavakseni kolme tuotetta. SKIN DOCTORS™ eyetuck™ -silmänympärysvoiteen, remescar stretch marks – raskausarpivoiteen, sekä PyratineXR™-kasvovoiteen.

Nämä tuotteet odottavat innokkaan testaajan käyttöä.
Nämä tuotteet odottavat innokkaan testaajan käyttöä.

Mulla on aina ollut hieman ongelmallinen iho. Atooppinen iho mulla todettiin jo pienenä, ja sen vuoksi mulle tulee helposti ihottumaa, silmänympärysiho on lapsesta saakka ollut tumma, ja ensimmäiset silmänympärysihon rypyt ilmaantuivat jo parikymppisenä. Nukun mahallani (ei hyvä juttu!), joten myös silmäpussit vaivaavat. Ihanat raskausarpeni sain jo teininä. Lisäksi kärsin edelleen näppylöistä, jotka ovat teiniaikojen otsafinneistä valahtaneet alemmas leukaan ja kaulaan. Unelmaihoa mulle ei siis ole suotu.

Tässä mun aamunaama kaunistelemattomana. Pientä silmäpussia pukkaa.. ;)
Tässä mun aamunaama kaunistelemattomana. Pientä silmäpussia pukkaa.. 😉

Silmänympärysvoiteita olen testannut vuosien varrella monia. Markettien halpisversiot ovat tuntuneet toimivan ihan yhtä hyvin kuin kosmetologien ja apteekkien kalliit tuotteet. Siksi testaan mielenkiinnolla Skin Doctorsin eyetuck™ -voidetta. Tuotteen kerrotaan pienentävän silmäpusseja, sekä kiinteyttävän ja silottavan silmienalusihoa.

Silmäpussit pois, kiitos! :)
Silmäpussit pois, kiitos! 🙂

Nyt peukut pystyyn, että toimii! Saisin uuden vuoden bileisiin ”uudet silmät”. 😉 Näkyviä tuloksia nimittäin luvataan 2 kk käytön jälkeen, ja pieniä muutoksia luvataan jo 15 päivässä. Nyt on ensimmäinen kerta testattu, ja voide tuntui miellyttävältä. Ei ärsyttänyt silmiä, oli tuoksuton ja imeytyi helposti. Koekaniinin jatkopostaus tulossa tästä tuotteesta tulossa vuoden vaihteessa, joten jos kärsit silmäpusseista ja silmänalusrypyistä kuten mä, niin kannattaa pysyä kuulolla. 😉

Raskausarvet ilmestyivät mulle jo noin 16-vuotiaana. Painoin silloin nippa nappa 50 kg, joten mitään suurta painonmuutosta ei tähän vaadittu. Olen miettinyt, miltä mun iho mahtaisikaan näyttää, jos olisin kokenut raskauden. Raskausarvet on siis olleet mulla jo vuosia, joten en tiedä, miten hyvin hoitovoide niiihin enää tepsii, mutta laitetaan testiin! remescar stretch marks lupaa tuloksia jo kuukaudessa, joten kertoilen loppuvuodesta testauskokemukset tästäkin tuotteesta. Ensimmäinen kerta on nyt testattu, ja tuote levittyi ja imeytyi hyvin, ei tehnyt ihosta tahmeaa, oli tuoksuton ja tuntui miellyttävälle. Nyt vaan tuloksia odottelemaan.. 🙂

remescar stretch marks levittyy ja imeytyy helposti ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.
remescar stretch marks levittyy ja imeytyy helposti ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.

PyratineXR Crème on hoitovoide ruusufinnin, aknen ja atooppisen ihon hoitoon. Se vähentää ihon punoitusta ja ikääntymisen merkkejä, sekä kosteuttaa ihoa. Se sopii herkän ihon hoitoon, koska se on hajuton ja ei-allergisoiva. Tuloksia pitäisi olla nähtävissä 4 viikossa.

PyratineXR Creme tuntuu aivan ihanalta kasvoilla. Ihastuin heti!
PyratineXR Creme tuntuu aivan ihanalta kasvoilla. Ihastuin heti!

Näin syksyn tullen mun atooppinen iho kuivuu ja kasvoihin tulee ihottumaa. Just huomasin viime viikolla, että leukaan on tullut pientä ryyhkää. Leukapielissä on muutama sitkeä finni, joten nyt pääsen testaamaan tuotteen toimivuutta näihin.

Tuo finni on ollut leukapielessä jo ainakin kuukauden.
Tuo finni on ollut leukapielessä jo ainakin kuukauden.
Ja toisella puolella kans. Useampikin.
Ja toisella puolella kans. Useampikin. Myös kaulassa. Myös ikä rupeaa näkymään jo kaulan ihossa.

Ensimmäisellä testauskerralla tuote tuntui todella miellyttävältä. Se levittyi hyvin, jätti ihon pinnan tasaiseksi ja oli tuoksuton. Jatkopostaus tulossa tästä noin kuukauden kuluttua. 🙂

ShytoBuy.fi -verkkokauppa oli mulle muuten ihan uusi tuttavuus. Kävin tutustumassa heidän verkkokauppaansa, ja siellä oli hyvinvointiin liittyviä tuotteita laidasta laitaan. Myös sellaisia, mitä ehkä ujostuttais ostaa kaupasta. Siksi onkin kätevää, että tuotteet pystyy hankkimaan kasvottomasti verkkokaupasta. 😉

Nyt innolla odottelemaan tuotetestauksen tuloksia..

Terkuin, Kirsi